تبلیغات
دانشجویان مواد دانشگاه تجن - سرفصل شیمی مواد غذایی
پنجشنبه 1390/05/6

سرفصل شیمی مواد غذایی

• نوع مطلب: معرفی رشته و دروس ،
• نوشته شده توسط: ArAm

شیمی مواد غذایی:
مقدمه و اهمیت شیمی مواد غذایی، آب موجود در مواد غذایی، بررسی مباحثی از قبیل کربوهیدرات ها، پلی ساکاریدها، پروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی در مواد غذایی و ساختار و دیگر مسایل موجود، بررسی شیمی مواد طعمی و افزودنی های مواد غذایی، بررسی سیستم های کلوئیدی در مواد غذایی

نظرات()