تبلیغات
دانشجویان مواد دانشگاه تجن - نمایش آرشیو ها
سال اخر، ترم اخر، ماه اخر
روغن سبوس برنج
فراورده های گوشتی خوک
هیچ
ویتامین ها
نیشکر
سویا
شاهنامه
روباه و زاغ
فارسی
آدرس های وبلاگ
آنزیم ها
دروس ارائه شده در ترم جدید
چه زود دیر شد
ویژوال بیسیک - تمرین ها 3
ویژوال بیسیک - تمرین ها 2
ویژوال بیسیک - تمرین ها 1
تیتراسیون های رسوبی
تیتراسیون های اکسیداسیون و احیا (منگانومتری)
تیتراسیون خنثی شدن اسید و باز
تیتراسیون ها و سنجش های حجمی
برنامه امتحانات مهندسی مواد
بوتولیسم
جلسه ی یازدهم: 3/10/90
معرفی برخی از باکتری های مهم در صنایع غذایی Part2
معرفی برخی از باکتری های مهم در صنایع غذایی Part1
معرفی برخی از مخمرهای مهم در صنایع غذایی
معرفی برخی از کپک های مهم در صنایع غذایی
جلسه ی دهم: 27/9/90
فساد گوشت پرندگان
التهاب معده ای روده ای استافیلوکوکی
استفاده از مواد نگهدارنده
آزمون IMVIC
بازدید کارگاه (23/9/90)
آزمون تکمیلی MPN (آزمون IMVIC)
جلسه ی نهم: 20/9/90
جلسه ی هشتم: 19/9/90
اسپكتروفتومتری تشدید مغناطیسی هسته NMR
گاز کروماتوگرافی جرمی GC-Mass
منگانومتری
عدد اکسایش
جدول شناساگرهای رایج اسید-باز
مشاهده ماکروسکوپی کپک و مخمر در آرد
مشاهده ی میکروسکوپی کپک و مخمر
کاربرد افزودنی های ضد میکروبی و حداکثر مقدار مجاز
مواد نگهدارنده
جلسه ی هفتم: 5/9/90
معرف برموفنول آبی
معرف متیل زرد
معرف مالاشیت سبز
  • تعداد صفحات :4
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4